Блог — До уваги відпочиваючих у Єгипті!
28 Жов 2020
До уваги відпочиваючих у Єгипті!

Ще раз звертаємо вашу увагу, що з 1 листопада 2019 року влада губернаторства Південний Синай ввела заборону на заняття водними видами спорту, включаючи дайвінг та снорклінг, з водних суден для осіб, які не мають відповідних сертифікатів!

Заборона діє на східному узбережжі Синайського півострова, охоплюючи територію від заповідника Рас-Мохаммед на півдні до міста Таба на кордоні з Ізраїлем.

Особи, які не мають відповідних сертифікатів, мають право займатись вищевказаними видами активного відпочинку виключно у прибережних зонах, а саме у спеціально облаштованих ділянках вздовж готелів.

Нагадаємо, що 25 жовтня під час стоянки екскурсійної яхти у територіальних водах національного заповідника Рас-Мохаммед, що знаходиться поблизу міста Шарм ель-Шейх, українські туристи, мати та її син, зазнали нападу акули під час плавання.

Як повідомило Посольство України в Єгипті / Embassy of Ukraine in Egypt, українських туристів терміново було доставлено до міської лікарні Sharm International Hospital, де їм була надана медична допомога. Мати отримала глибокі рани від укусів хижака. Дитина ж зазнала серйозніших травм: у неї була ампутована верхня кінцівка нижче ліктя, наявні глибокі рани на спині.

Замов консультацію на підбір туру!
Довіртесь професіоналам! Ми допоможемо вам вибрати тур вашої мрії. Просто залиште нам ваші контакти і ми знайдемо кращий тур для вас і вашої родини.
Замовити Консультацію

Швидкий підбір туру

Ім’я

Телефон

Куди летимо?

Ім’я

Телефон

Швидкий підбір туру

Ім’я

Телефон

Куди летимо?

Отримати консультацію по готелю

До уваги відпочиваючих у Єгипті!

Не соромтесь зв’язатись з нами, ми з радістю перетелефонуємо та відповимо на всі Ваші питання

Ім’я

Телефон